Kontakt

Táto stránka bola pripravená, aby vám umožnila kontaktovať našu spoločnosť.

POZNÁMKA: ak ste po zakúpení nedostali e-mail s prehľadom, skontrolujte si nevyžiadanú poštu SPAM alebo zadajte svoju e-mailovú adresu na hlavnej stránke webu v pravom hornom rohu.

Ak máte nejaké problémy s heslom na našej webovej stránke, navštívte stránku:

Kontaktujte zákaznícke stredisko

Upravljavec vaših podatkov je Autoiso Sp. z o.o., številka KRS: 0000840558, naslov: ul. Gnieźnieńska 12, 40-142 Katowice, Poljska. Prav tako nas lahko kontaktirate po e-pošti: support@autoiso.pl.
Vaše podatke, ki ste nam jih posredovali med stikom z nami, lahko obdelujemo, kar lahko vključuje osebne podatke, zlasti: e-poštni naslov, telefonsko številko, ime in priimek, podatke iz družbenih omrežij in vsebino sporočil. To počnemo na podlagi naših legitimnih interesov, z namenom komunikacije z vami, za zaščito pred zahtevki in za uresničevanje zahtevkov, za obdobje do 6 let od leta, ko je bila korespondenca zaključena, ali dokler ne podate učinkovite ugovora. Zagotavljanje teh podatkov je potrebno za komunikacijo.
Vaše podatke lahko razkrijemo subjektom, s katerimi sodelujemo in ki te podatke obdelujejo v našem imenu (prejemniki podatkov), da nam zagotovijo storitve na področju: gostovanja, IT, statistike in analitike, marketinga, programske opreme za upravljanje podjetja in podatkovne baze kontaktov, elektronske komunikacije, računovodstva in pravnega svetovanja. Podatki se lahko prenesejo izven Evropskega gospodarskega prostora, samo v države ali subjekte, ki zagotavljajo raven zaščite osebnih podatkov, ki ustreza predpisom EU, zlasti z uporabo tako imenovanih standardnih pogodbenih klavzul EU.
Imate pravico do dostopa do vaših podatkov, zahteve po njihovem popravku, izbrisu ali omejitvi obdelave, ugovora proti obdelavi, prenosu le-teh, kot tudi pravico do pritožbe Predsedniku Urada za varstvo osebnih podatkov ali njegovemu ekvivalentu v drugi državi EU.
Več informacij o obdelavi osebnih podatkov z naše strani lahko najdete v naši Politiki zasebnosti.

Firemné údaje

AutoISO Sp. z o.o

ul. Gnieźnieńska 12

40-142 Katowice, Polska

KRS: 0000840558

NIP: PL6342976575

REGON: 386039655